El passat cap de setmana, més de 60 joves des de 12 a 18 anys van assistir al primer Preentrecases de l’any, que va batre rècord d’assistència i Cases participants -CJ La Maranya, CJ L’Espurna, CJ Almassora, CJ Vilamarxant, CJ Paiporta, CJ Barranquet, CJ Cebollera, CJ Morera i CJ SOS Alqueries.

El divendres 16 a la vesprada va arrancar el Preentrecases d’hivern a Piles, on la Federació Valenciana de Cases de Joventut va organitzar la seua tradicional trobada que es repetirà en abril i que són les prèvies a l’Entrecases d’Estiu, que serà en juliol del 2017.

Durant tota la trobada, les i les adolescents van realitzar activitats i dinàmiques orientades a conéixer el funcionament de les cases, els grups que les formen i els i les seus participants, centrant-se més a treballar la Pau com a valor central del Preentrecases per a poder Fer una activista conjunta el 30 de gener, Dia Escolar de la Pau y la No Violencia.

La resta del cap de setmana es van organitzar diferents dinàmiques i vetlades organitzades pels joves a proposta dels i les adolescents en què es va comptar amb animadores i animadors experts per coordinar i ajudar a conduir-les. Entre elles, l’activitat del matí de coneixement dels altres, la vetlada per la diversitat sexual, missatges Top Secret, un Màster Pijama i exhibició de ball.