Vols formar-te amb nosaltres?


L'Escola de Formació en Animació de la FCJCV està reconeguda per l'Institut Valencià de la Joventut de la Generalitat Valenciana des de l'any 1996
per impartir els cursos regulats a la Llei de Joventut en matèria d'animació de temps lliure juvenil.
Si vols fer el curs de Monitor/a, Director/a o algún monogràfic de perfeccionament i reciclatge, matricula't amb nosaltres!

AULA VIRTUAL

Espai virtual de formació on podràs accedir als materials del teu curs i fer altres formacions pròpies de la nostra escola de forma semipresencial. Una vegada t'hages inscrit disposaràs d'accés.

Bossa oberta per a treballar amb joves en el temps lliure. T’interessa participar de la selecció? Clica i llig

Bossa

Eres alumnat i necessites algun document?

Descarrega el model d'informe d’inici i certificat final de pràctiques


Catàleg de l’oferta per a fer pràctiques i voluntariat

Catàleg

Informe que has d’entregar a l’inici de les pràctiques

Inici

Informe que has d’entregar al finalitzar les pràctiques

Final

Guia que t’ajudarà a fer una bona memòria de pràctiques

Guia

Plantilla que et recomanem que utilitzes per a fer una bona memòria de pràctiques

Plantilla memòria

Coneix l'escola de formació de la FCJCV

El claustre està format per més de 30 docents dels camps de l'oci educatiu, la prevenció, el medi ambient, la salut, i el treball amb adolescents, i infants.

Des de 1996 educant en la participació

L’escola de Cases és la secció de la FCJCV reconeguda per l’IVAJ per impartir, des de l’any 1996, els títols oficials d’animació juvenil.
Impartim cursos de Monitor/a d’activitats (MAT), Direcció (DAT) i monogràfics d’especialització, treballant de la mà dels municipis compromesos amb la participació juvenil, que confien en les associacions per a la gestió dels seus serveis juvenils.


MAT - MONITOR/A D'ACTIVITATS AL TEMPS LLIURE

En realitat són 109, però el contador no dóna per a més! Aquest curs capacita per a organitzar activitats amb grups d’infants i joves a esplais, centres juvenils, cases de joventut, campaments, colònies, escoles d’estiu.


MONOGRÀFICS DE FORMACIÓ PERMANENT

Educació en menjadors, primers auxilis, medi ambient, teatre per a l’animació, llenguatge de signes, dances del món, treball amb adolescents.


DAT - DIRECCIÓ D'ACTIVITATS DE TL

Capacita per a dirigir equips de MAT, coordinar i organitzar campaments, escoles d’estiu, centres juvenils, etc


PRESÈNCIA EN MUNICIPIS

Benicàssim, Nules, Betxí, Almassora, Alqueries, Morella, Vinarós, Castelló (Grau), Onda, Vilanova d’Alcolea, Vila-real, Quart de Poblet, Mislata, Xirivella, Aldaia, Alaquàs, Picassent, Silla, Alcàsser, Aielo, Ontinyent, Sedavi, Albal, Alfafar, Benetússer, Manises, Polinyà del Xúquer, Algemesí, Massanassa, Tavernes Blanques, Meliana, Pobla de Farnals, Puçol, Xiva, Beniparrell, Albuixech, Llíria, Vilamarxant, Benissanó


Vols conéixer més els Centres Juvenils?

Descarrega nostra revista