El cap de setmana del 16 i 17 de desembre, 40 joves de 12 a 18 anys han assistit al Pre-entrecases d’hivern 2017, on han participat joves de diferents Cases de Joventut i entitats juvenils: CJ Almassora, CJ Vilamarxant, CJ Barranquet i CJ Cebollera de Quart de Poblet, CJ Barri de Sant Francesc de Manises, CJ SOS de les Alqueries i l’Esplai Tabalet de Mislata.

El dissabte 17 pel matí va arrancar el Pre-entrecases d’hivern, en esta ocasió la trobada de joves s’ha realitzat a l’alberg d’Alboraig (València). Durant tota la trobada, les i els adolescents van realitzar activitats i dinàmiques orientades a conèixer el funcionament de les cases, els grups que les formen i els i les seus participants… En aquesta edició l’activitat principal s’ha centrat en treballar les desigualtats i dificultats que pateixen les dones posant la igualtat d’oportunitats com a valor central del Pre-entrecases.

La resta del cap de setmana es van portar a terme diferents dinàmiques coorganitzades pels i les joves comptant amb animadores i animadors experts per coordinar i ajudar a conduir-les. Entre les més destacades  es troben el concurs de Pijames i les activitats de coneixement de la vetlada.