Més de 30 adolescents i joves del municipi han assistit a les activitats programades amb motiu del dia mundial contra la violència cap a les dones que es celebra el 25 de novembre.

Les cases de joventut Barranquet, La Cebollera i l’Amagatall han organitzat diverses activitats en col·laboració amb la Regidoria de Joventut que s’han inclòs en la programació de Violetes al carrer, les jornades que des d’Igualtat s’han programat per a sensibilitzar i conscienciar en la prevenció i eradicació de la violència masclista.

Els i les joves del municipi han participat activament en aquestes jornades. Dijous passat 23 de novembre les cases de joventut de la Federació van organitzar un taller d’amor romàntic i violència de gènere impartit per l’associació Las Lilas en la Casa de Joventut l’Amagatall, en el qual el públic adolescent que va participar va reflexionar sobre models de relacions tòxiques, mites i tòpics sobre l’amor i els estereotips de parelles, com detectar diferents tipus de violència i quins recursos existeixen i als quals acudir en cas ser víctima de violència masclista.

També els i les adolescents han volgut organitzar la Nit de les Dones, un sopar realitzat el divendres 24 en el Centre Juvenil Barranquet en la qual es van representar a través del teatre alguns micromasclismes, es va debatre sobre situacions sexistes i es van treballar els rols de gènere en diferents professions.

Els i les adolescents dels tres centres –Barranquet, Cebollera i Amagatall- també han assistit a les activitats organitzades pel consistori, com l’exposició “No em toques el Whatsapp” de l’IVAJ disponible durant aquests dies a Quart Jove.