En uns dies tenim la primera cita electoral de l’any, i des de l’associació de Cases de Joventut de Castelló reaccionen sumant-se a la campanya VOTA PER FAVOR!

«Nosaltres sempre apostem perquè siguem capaços de responsabilitzar-nos com a ciutadania compromesa amb la millora de la nostra societat. No esperem que les persones amb responsabilitat política haguen que ser les úniques encarregades de solucionar els problemes socials que ens envolten, però sabem que els necessitem per a defensar els drets socials aconseguits i arribar a tindre una societat més justa. Ens juguem molt i volem dir la nostra».

D’aquesta necessitat ens sumem a la campanya VOTA PER FAVOR. La campanya és molt fàcil, posem a l’abast de tots els grups de joves el KIT VOTA PER FAVOR. Es pot seguir la campanya online (descarregant-te les imatges, o compartint directament per xarxes) o per a rebre el kit físic (cola, cartells en papers i instruccions senzilles de campanya) posa’t en contacte per email a castello@casesdejoves.org i us el farem arribar al més prompte possible.

Benicàssim ja el té! Vols el teu?