Treballar en xarxa aporta molts avantatges. Els Col·lectius Juvenils hem de donar ineludiblement el pas de passar les fronteres municipals. Obrir la porta a relacions amb altres, per a que entre aire fresc a l’organització. Trobar-te amb altres que fan el mateix que tú enforteix la nostra acció reivinidicativa, educadora i cultural. Deixem de sentir-nos sols. Som molta gent jove treballant per un món millor, unim-nos.

Si sou una Associació o Col·lectiu legalitzat, o Grup de Joves no legalitzat, podeu demanar formar part de la nostra Federació. Federar-se és molt senzill.

Heu de llegir el Reglament Intern de la Federació, ahí explica el que has de fer.

Pots escriure’ns a info@lafederacio.org i t’explicarem.

 

mentrestant,

– llegiu el nostre Plà Anual de la Federació perquè allí s’explica coses com les obligacions i deures de les entitats, i a més, és curtet!

– doneu una ullada als Estatuts de la Federació perquè poden resoldre-vos dubtes concrets sobre el funcionament intern i com ens organitzem.

– reviseu el vostre ideari i si no en teniu, parleu dels valors que vos defineixen com a entitat, més endavant haureu d’acceptar l’ideari de la Federació,

– reviseu que la vostra última JD està actualitzada al registre i que teniu el document de registre.