la foto

 

La nit de pijames del passat 21 i 22 de febrer sigué un gran èxit d’assistència. Aquesta activitat és una trobada multitudinària amb més d’un centenar de xiquets de tot el territori valencià, que fan activitats al seu temps lliure als seus respectius pobles. Les seus d’esplai de Catarroja, Mislata, Manises, Quart de Poblet, Xirivella, Benicàssim, Alqueries i Betxí van juntar més de 20 monitors i activistes i un centenar de xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys.

La Presidenta de l’Associació Esplais Valencians, Alexandra Almarche, es mostra molt satisfeta de la feina duta a terme per la vintena de voluntaris implicats: “Ha sigut un cap de setmana esgotador però com sempre molt il·lusionant. No té preu dedicar un cap a setmana a estar educant al temps lliure a 100 xiquets de forma totalment altruista, això si que és canviar el món. I l’equip de joves que ho fa possible han demostrat una gran capacitat de treball en equip”.

Com sempre, els joves organitzadors de l’Associació Esplais Valencians, centren la seva feina en millorar el que ha passat el cap de setmana. Això demostra que la importància del projecte està en l’aprenentatge continu, i no només en el moment de l’activitat en sí. Els joves coordinadors s’han citat el proper dimarts 3 de març a una reunió per tractar de millorar aspectes organitzatius i pedagògics, per convertir l’activitat en un referent de l’educació en la participació dirigida per joves, a les nostres terres.