El cap de setmana del 22 i 23 d’abril es va realitzar a Quart de Poblet la trobada de joves de Cases de Joventut “Pren la teua ciutat”. Aquesta activitat, organitzada per els i les joves de l’Associació de Cases de Joventut de València va tindre com a objetiu generar un punt d’encontre entre els joves majors de 18 anys que componen les Cases de Joventut.

Durant els dos dies es van realitzar diferents activitats com taller de feminisme, batucada, circ social o teatre foro. Tot el cap de setmana va estar dinamitzat i organitzat per els i les joves de cases de joventut, donant també visibilitat a la metodologia i les eines utilitzades a cada casa. La trobada va aconseguir reunir a joves de més de 6 municipis diferents, reprenent una activitat que feia diversos anys que no estava dedicada únicament a la part jove del moviment.

Aquest espai, dedicat a compartir punts de vista i experiències, ha propiciat la cohesió entre els diferents grups de joves que realitzen activitats a les cases de joventut. A més, ha ajudat a establir línies d’actuació comunes per als propers mesos, així com a crear sinergies no solament entre els diferents grups sinó també entre Cases de Joventut i altres associacions afins.