El Raval a Castelló

A Castelló a l’any 2019 es va aprovar una col·laboració municipal de la FCJCV per a ficar en marxa processos de participació juvenil. En conseqüència, es va obrir el primer Centre de Participació Juvenil al barri del Raval Universitari, per començar a oferir un servei a les famílies amb fills i filles adolescents. Es pot considerar el centre juvenil pioner a Castelló de la Plana, amb metodologia aplicada en el marc de l’oci educatiu europeu.
L’espai era prou xicotet, al voltant de 90 metres quadrats, cosa que feia possible la gestió propera de l’espai i la cessió de tasques als responsables joves es va fer agilment.
Per aquest espai han passat dos figures animadores: Diego en una primera etapa, i Marta en una segona etapa.
Les activitats que s’ha ficat en marxa en este espai, fruit de les propostes dels grups de joves, han sigut grups per la igualtat, grups d’ecologia, grup d’art i de còmic, i grup de jocs d’estratègia i rol, entre altres.

Al setembre de 2023 el regidor de Participació, després del canvi polític, comunica a l’entitat la decisió de no tornar a signar conveni de col·laboració per a l’any 2024 i posteriors.
Aquest Centre i totes les seues activitats es sostenien amb el finançament de l’Ajuntament de Castelló de la Plana.

Aquest Centre actualment està tancat des del desembre de 2023.


AdreçaC/Joaquin García Girona, 58 12004 Castelló. Xarxes@cj_ravaluniversitari

Vols saber més sobre els nostres serveis?

Consulta les REPLENAR AMB EL QUE DECIDIM

Descobreix
Mapa
Adreça

C/ José Luís Lazkanoiturburu Korkostegi nº 14
46940 Manises
València

Contacte

info@casesdejoves.org
+34 961144415

Entitat observadora