La Fundació Horta Sud va presentar el 22 d’abril l’estratègia SERÀ 2030, un projecte de futur amb el qual pretén afrontar la reconstrucció de la comarca des d’un punt de vista sostenible i cooperatiu, en el qual participen totes les entitats ja siguen d’origen polític o social.

Durant l’acte de presentació es van celebrar tres taules redones en les quals es van discutir diverses qüestions de futur per a l’Horta Sud,en la primera van participar Eva Zamora, alcaldessa d’Alcàsser en representació de la Mancomunitat, Bartolomé Nofuentes, assessor de fons europeus per a la Generalitat i Dolors Gimeno, diputada de Mancomunitats, Comarcalització i Mobilitat.

En la segona, van ser presents Inmaculada Orozco, secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, Francesc Gamero, secretari autonòmic d’Hisenda, i Juan Pérez, director general de Model Econòmic, Finançament Autonòmic i Política Financera. Finalment, en la tercera van ser presents diverses associacions i entitats locals, entre elles la Federació Valenciana de Cases de Joventut. L’acte el va concloure el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler.

Font:https://valenciaplaza.com/sera-2030-un-nuevo-plan-de-desarrollo-sostenible-para-lhorta-sud