Els passats 6 i 7 de novembre es va organitzar la trobada anual de professionals de joventut en l’alberg Argentina de Benicàssim.

Al llarg dels dos dies de duració del Infòrum, personal tècnic i altres professionals de joventut han tractat i treballat diversos temes d’interés per a les persones que treballen amb joves, i en definitiva per als i les joves. Enguany, la trobada s’ha centrar en un dels objectius de l’Estretègia Valenciana de Joventut, els centres juvenils com a espai de referència per al jovent de cada municipi i on es posen en marxa els processos que permeten dissenyar plans de joventut fortament arrelats i estructurats amb participació directa de les persones joves.

Dins de les ponències i formacions dirigides a fomentar els centres juvenils com les principals escoles de democràcia des de l’adolescència, la FCJCV va ser convidada per a compartir l’experiència de la gestió dels centres juvenils i cases de joventut federats i de caire associatiu,  posant en valor la importància de desenvolupar un projecte educatiu en els espais d’oci educatiu per a joves.

Les jornades, obertes pel Director General de l’IVAJ Jesús Martí Nadal, va comptar també amb les experiències de l’Espai Jove l’Escorxador i amb l’actuació teatral de la Ravalera, entre altres.