La Federació Valenciana de Cases de Joventut organitza les jornades de conclusions finals 1000 joves per la inclusió: Recrea la teua ciutat al 2030, els dies 14, 15, 16 i 17 de novembre a l’ajuntament d’Almassora. Un projecte d’àmbit local on els i les joves de diferents localitats donen la seva visió dels problemes dels seus municipis, que acompanyen amb les possibles solucions què elles mateixa troben.

En aquestes jornades participaran joves de sis municipis (Quart de Poblet, Borriana, les Alqueries, Betxí, Benicàssim i Almassora) amb el mateix objectiu: establir ponts amb la joventut, creant un espai d’escolta activa per part dels agents polítics amb l’opinió de la població adolescent. Aquestes jornades de Diàleg Estructurat, s’emmarquen en l’Acció Clau 3 (KA3) del programa Erasmus+, que és una iniciativa de la Unió Europea que promou la participació de joves de tots els racons d’Europa en la vida democràtica i fomenta el debat per a la creació de les polítiques europees de joventut a través de les deliberacions entre joves i responsables d’aquestes polítiques.

El projecte esta recolzat pels Ajuntaments de Borriana, les Alqueries, Benicàssim, Betxí, Quart de Poblet i Vilamarxant, per la diputació de Castelló, la diputació de València, la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana i la Unió Europea.