Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre s’ha realitzat el projecte Recrea La Teua Ciutat, al municipi de Mislata. En aquest han participat més de 250 alumnes pertanyents a 4 centres d’educació diferents que cursen des de 4t de l’ESO a 2n de batxillerat o cicle formatiu.

Els temes més preocupants per als joves han sigut la mala olor i brutícia de la ciutat, la falta d’oci per a joves o la violència de gènere. Tots aquests temes van ser exposats pels i les joves participants en una sessió de cloenda, que va tindre lloc el 14 de desembre a l’IES Músic Martí i Soler. En aquesta sessió es van exposar, també, les solucions que l’alumnat va decidir més viables, algunes d’aquestes són la neteja de les clavegueres o l’habilitació d’una aplicació per difondre la programació d’oc per a joves que es fa al municipi.

Aquesta edició de Recrea la teua Ciutat es va clausurar amb una jornada amb la Regidora d’Educació Ana María Julián Ruiz i l’Alcalde Carlos Fernández Bielsa, on els i les joves van poder presentar les conclusions treballades i dialogar de les solucions que des de l’Administració es plantejaven com a resposta a les seues demandes.