El programa que actualment duu a terme la Federació Valenciana de Cases de Joventut amb la regidoria de Joventut de Quart de Poblet, va rebre en la seua última sessió a més de 160 participants de entre 13 i 35 anys.

La nit del passat dissabte 1 de Juliol, Quart de Nit va acabar el curs amb una sessió única en el CEIP Ramón Laporta. En aquesta ocasió,l’equip de joves voluntaris i voluntàries va programar diverses activitats com el Speed Dating per a adolescents, un photocall, el joc de rol en viu Gran Llop Humà, el torneig de Clash Royale o els habituals jocs de taula.

A més, com és habitual, es va comptar amb la col·laboració en l’organització d’activitats amb associacions del municipi com Quart per l’Esport, amb qui va realitzar un torneig de futbol amb èxit d’assistents i amb Astronomia de Quart de Poblet, que es van desplaçar al lloc amb telescopis I diversos materials per a fer observacions de la Lluna, Júpiter i Saturn atraient així a un gran públic d’edats diverses.

Aquesta sessió ha sigut el tancament d’un curs amb més de 8 sessions dobles en caps de setmana i que després del descans vacacional, tornarà amb programació mensual a l’octubre del curs 17-18 amb més activitats per a fomentar oci alternatiu i saludable a les nits de Quart de Poblet.