SAMSUNG CAMERA PICTURESLes Cases de Joventut gestionades per joves hem tancat l’any amb el Pre-Entrecases 2014, la trobada de joves de 14 a 17 anys que posa en valor la importància d’expressar les nostres inquietuds com a joves!

Els recentment passats 20 i 21 de desembre, 42 joves hem passat un cap de setmana de convivència i treball en equip a Vila-real (Castelló). En aquesta edició hem estat presents joves de les cases de Barranquet de Quart de Poblet, L’Espurna de Betxí, La Maranya de Benicàssim  i Casal SOS de les Alqueries. Aquesta trobada prèvia ha servit per organitzar-nos un poc millor. Sempre està bé trobar-se amb amics de l’estiu d’altres pobles. Ara ja escalfem motors de la següent, en la que ens trobarem al Pren la teva ciutat (Take your city 2015) a Benicàssim, els 10, 11 i 12 d’abril de 2015, aneu preparant tendes d’acampada, que aquesta serà festivalera!

…………….

Desitgem a totes i tots els joves que continuen participant en les activitats de trobada entre joves. És molt important eixir i conèixer altres realitats.

Enhorabona a tothom i Bons Nadals, consumiu poc i amb conciència crítica!