VOLUNTARIAT

SI NO T’AGRADA LA SOCIETAT EN LA QUE VIUS…

 

1.- Tens un model de societat alternativa que t’agrade i pugues defensar amb dades i arguments? (O almenys algunes línies que defineixen com seria aquest model)
2.- Quins vehicles d’informació alternativa als oficials i als controlats per multinacionals utilitzes?
3.-¿Estàs disposat/da a dubtar del que intenta vendre’t la publicitat i els grans mass-media i a donar-li voltes al cap per analitzar la realitat?
4.- Estàs disposat/da a anar contra corrent pel que fa a hàbits de consum i a estar mirant sempre d’on ve el que compres, com s’ha fabricat, amb quin cost econòmic … i on van les deixalles intentant produir les menys possibles?
5.- Tens clar que res canviarà si no comences per modificar, tu i la teva gent, el vostre model de vida, convertint el vostre voltant en «zones de demostració» on posar en pràctica trossos d’alternatives de societat? Tens clar que res canviaràs tu sol però que sense tu res pot canviar?
6.- Tens clar que vols ser voluntari/ària en una societat on el que es busca és el benefici?

7.- Estàs disposat/da a invertir recursos, temps en col·lectius o grups que treballen per solucionar problemes propers a llunyans de la nostra societat, sense esperar que siguen els governs o el mercat qui els solucione? No seràs dels que pensen que són ells sols els que han de solucionar-ho? No creuràs que són capaços de fer-ho?
8.- Estàs disposat/da a fer actuacions reivindicatives perquè els èxits i drets socials adquirits fins ara no es perden i perquè on no els tinguen els assolisquen?
9.- Tens clar que els problemes els han de solucionar els mateixos afectats o que almenys s’han de solucionar amb els afectats?
10.- Tens clar que un bon/a voluntari/ària ha de ser un bon/a educador/a amb capacitat de conscienciar i de crear hàbits socials que ajuden al canvi social?
11.- Tens clar que no hi ha revolució possible, ni canvi social possible si no és en clau de globalitat planetària i que si volem rendibilitzar la nostra lluita hem de treballar en xarxa?
12.- Tens clar que el model de societat que estàs defensant va en contra de moltes comoditats que ara tenim?

 

 

Vols fer un voluntariat diferent?

Ajudem als demés de moltes formes, canviant la societat amb activisme de Cases també!

Pregunta’ns per les nostres propostes de voluntariat a les diferents Cases de Joventut i els seus grups estables.

T’oferim:

  • Compromís de voluntariat entre 3 mesos i un any signat per garantir la relació jurídica amb la nostra entitat.
  • Formació gratuïta mentre dure el teu voluntariat.
  • Plataforma online per a fer les gestions més fàcils, dona’t d’alta ací.
  • Assegurança de voluntariat.
  • Certificació de les hores i les tasques realitzades, així com de les competències desenvolupades (en fase inicial).
  • Un aprenentatge interessantíssim i crític.