Les Cases de Joventut participen en la campanya «Pobresa Cero» en el Dia Mundial contra la Pobresa.

Amb motiu del Dia Contra la Pobresa, aquest any les Cases de Joventut de la Federació Valenciana s’han sumat en una acció conjunta a la Setmana d’Acció Estatal de la Campanya “Pobresa Zero”, amb el lema “No deixem ningú enrere”.

El passat divendres 14 d’octubre, 92 joves de 8 Cases de Joventut de la Comunitat Valenciana (C.J. de Paiporta, C.J. de Vilarmarxant, C.J. d’Almassora, C.J. L’Espurna de Betxí, C.J. La Maranya de Benicàssim, C.J. Barranquet i C.J. La Cebollera de Quart de Poblet i Casal SOS de Les Alqueries) van realitzar l’activitat conjunta “Joves contra la pobresa: que ningú es quede enrere”, en la qual es van realitzar dinàmiques per comprendre la pobresa i la desigualtat al món, es van treballar els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, es va realitzar un decàleg d’acció juvenil, i es va gravar un vídeo musical amb la cançó de hip hop “Pobreza Cero”, de Psicoloko.

Amb aquesta iniciativa, els i les joves de les Cases de Joventut han prés consciència de la situació de desigualtat que viuen moltes persones al món, segons les circumstàncies del seu lloc de naixement, i han adquirit un major compromís per actuar al respecte i aconseguir un món més just i solidari.

Així mateix, s’ha posat en evidència que per a avançar en la igualtat mundial, és necessària una vertadera justícia fiscal.

Joves i responsables de les Cases de Joventut declarem la nostra voluntat i compromís de contribuir amb les nostres accions quotidianes a millorar el món en què vivim, fins que totes les persones d’aquest món, amb independència del seu lloc de naixement, tinguen una vida digna.

Front a la pobresa, justícia fiscal! Que ningú es quede enrere!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.